Specialisaties

Naast onze gebruikelijke diensten, zijn wij ook gespecialiseerd in, o.a.:

Beheer Vereniging van Eigenaren

Wij nemen het gehele administratieve gedeelte van het bestuur van een VvE uit handen; het voeren van de administratie, verrichten van betalingen, administratieve afhandeling van de afrekeningen stookkosten en/of servicekosten, debiteurenbeheer, bewonersmutaties, etc.

Horeca en detailhandel

De administratie van een horeca-bedrijf en/of detailhandel is een veelomvattend en complex geheel, anders dan de gebruikelijke basisadministraties van de meeste bedrijven. Door onze ervaring op het gebied van horeca- en detailhandeladministratie, weten wij feilloos alles in goede banen te leiden en duidelijk inzicht én overzicht te geven.

Online boekhouden

Steeds meer ondernemers binnen het MKB kiezen ervoor om zelf geheel of gedeeltelijk online de administratie te voeren. 
De dienstverlening vanuit administratie- en accountantskantoren is hierin onmisbaar. Wij werken met iMuis Online, dit biedt o.a. de volgende voordelen:

  • 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar
  • U beschikt altijd over actuele cijfers
  • U kunt altijd doorwerken in de administratie
  • Met meerdere gebruikers gelijktijdig kunnen werken
  • Updates en back-ups worden centraal geregeld
  • Hoge kwaliteit en scherp geprijsd abonnement

Kijk voor meer informatie op http://www.imuisonline.com/seegers

Wegwerken van achterstanden

Door omstandigheden kan het voorkomen dat er een achterstand in de administratie en/of het doen van aangiften ontstaan is. Wij zijn in staat om in zeer korte tijd uw administratie (ook van meerdere boekjaren achter elkaar) in kaart te brengen en in overleg met de Belastingdienst alsnog de aangiften in te dienen (indien noodzakelijk vragen wij uitstel voor uw aangiften aan).